Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Danske Wood Woods FW18-kollektion kan nu købes hos End.

Before and After”. Sådan lyder navnet på Wood Woods splinternye efterårskollektion, som netop har ramt butikkerne. Sløret blev løftet for kollektionen tilbage i juni, og allerede nu er det altså muligt at få fingrene i et eller flere af dens forskellige designs.

Before and After
Navnet, ”Before and After” repræsenterer overgangen fra barn til voksen, som er den primære inspirationskilde i kollektion. Desuden har Karl Oskar og co. denne gang ladet sig kraftig inspirere af klassisk ’Americana’, som kommer til udtryk gennem rå denim, Quilt-print, Patchwork-print GUESS JEANS-inspirerede striber, ternede skjorter, en enkelt Michael Jackson-reference og mere.

Som sædvanligt består kollektionen desuden af statement-t-shirts, -hoodies og –jakker, som denne gang er klædt med ordene ”Im fine” og ”Leave Me Alone With Your Attention”.

Derudover følger kollektionen også nogle af tidens vigtigste trend ved blandt andet at bestå af trackpants og skuldertaske, som, vi synes, er super fed.

Foretrukne pieces
Ovenfor  har vi samlet vores foretrukne pieces fra den nye ”Before and After”-kollektion, som du kan købe nu hos engelske End. Se resten af de tilgængelige designs ved at klikke på linket nedenfor.

Hold dig opdateret
Følg Couturism på Facebook og Instagram for flere nyheder inden for fashion, streetwear, trends og mere.