Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Med helt nye, special-designede souvenirs.

Er du én af de tusindvis af danskere, der, i løbet af de sidste par dage, har været igennem Københavns lufthavn i forbindelse med sommerferie, så har du måske lagt mærke til, at Wood Wood har åbnet en helt ny butik i terminal 2. I forbindelse med udvidelsen af lufthavnen, har det danske mærke nemlig truffet den lidt usædvanlige beslutning om at åbne en souvenirbutik blandt de traditionelle taxfree-, parfume- og highend-butikker.

Atypisk destination
Karl-Oskar Olsen fra Wood Wood, der i dag har butikker i København, Aarhus og Berlin, indrømmer selv, at lufthavnen er et lidt atypisk sted at åbne ny butik, men håber på at kunne nå ud til flere potentielle kunder og skubbe grænserne for hvordan brands agerer i et marked, hvor der er stadig stigende konkurrence. I øvrigt har det været et ønske for Wood Wood i mange år.

W.W. CPH
I souvenir-butikken kommer Wood Wood til at forhandle sine egne kollektioner, sneakers og tøj fra enkelte andre brands samt selvfølgelig souvenirs i form af notesbøger, kopper, vandflasker og mere, som er specialdesignet under navnet W.W. CPH.

Åben nu
Se billederne af den nye butik, der er åben nu, og de specialdesignede souvenirs i galleriet ovenfor. Tjek desuden Wood Woods FW18 kollektion, ”Before and After”, som er ude nu.

Hold dig opdateret
Følg Couturism på Facebook og Instagram for flere nyheder inden for fashion, streetwear, trends og mere.