Wood Wood har netop debuteret deres Fall/Winter 2017 kollektion, ”The Low End”, ved modeugen i Milano og afslørede bl.a. collabs med Asics og Champion.

Det danske tøjmærke Wood Wood fra Nørrebro har for længst sømmet sit navn fast i den internationale modeverden. Alligevel har de igennem de sidste tre år holdt pause fra catwalken, og det var derfor en kærkomment gensyn, da de gjorde comeback i Milano. Den fremviste kollektion, bar et tydeligt præg af Wood Wood’s typiske forkærlighed for streetwear blandet med formal wear, og det sås blandt andet i mixet mellem hoodies, bombers og sneakers og slacks og jakkesæt.

En inspirationskilde har uden tvivl været 90’erne east coast hip hop-miljø, der især var præget af Tommy Hilfigers og Nauticas colorblocking og logofiksering. Sidsnævnte er også en af Wood Woods karakteristika, men alligevel er logoer stort set fraværende i kollektionen, sammenlignet med tidligere, bortset fra en hoodie lavet i samarbejde med Champion. I stedet er kollektionens farvepalet ret afdæmpet med sort, grå og navy som de dominerende farver brudt af rød, mens materialerne varierer fra sherpa fleece, som er ret oppe i tiden, til pufferjakker og tracksuits til et gennemgående nålestribet stof.

I stedet for logoer går især sejlflag og colorblocking igen, som igen refererer tilbage til 90’er favoritten Nautica og toprelevante Goscha Rubschinskiy. Foruden det førnævnte Champion collab afsløredes også et kommende samarbejde med Asics – formodentligt på en Gel-DS Trainer.

Wood Wood kommer ikke til modeugen i København, som løber af stablen sidst i januar, men forventer at præge catwalken i Milano igen til sommer.

Se hele Wood Woods FW 2017 kollektion nedenfor og husk at følge os på Instagram her.

Billeder: Wood Wood