Warren Lotas, der er kendt for sine unikke designs, der især har omdrejningspunkt i custom denimjakker med kristne motiver samt citater, har netop teaset et nyt samarbejde med Jerry Lorenzos mærke, Fear of God. Det gjorde han via Instagram, hvor han uploadede et billede af Fear of Gods nye Basketball-sneaker i hvid med håndlavede tegninger og skrift på den ene side. Til billedet skrev Lotas ”You probably think we’re only doing sneakers…@fearofgod” som en reference til, at samarbejdet formentlig kommer til at bestå af både tøj og sneakers.

Den teasede sneakers har et motiv at et skelet klædt i en kåbe med et svær i hænderne og foran et gult kors. Ved siden af skelettet står der et citat fra biblen: ”WHAT THEN, SHALL WE SAY IN RESPONSE TO THESE THINGS? IF GOD IS FOR US, WHO CAN BE AGAINST US?”. Designeren bag Fear of God, Jerry Lorenzo er kendt for at være meget inspireret af sin kristne religion i sine designs og for at kalde Fear of God “Guds eget mærke”. Derfor virker samarbejdet mellem de to ganske naturligt, og vi kommer med sikkerhed til at se Fear of God’s 5th Collection klædt i Lotas’ enestående designs.

Om samarbejdet bliver tilgængeligt i Danmark, og hvornår det bliver tilgængeligt, er endnu uvist. Bliv hængende her på Couturism, så holder vi dig opdateret på de vigtigste nyheder fra modens verden og meget mere.