Det amerikanske mærke, Under Armour har længe været et kæmpestort sportsbrand, men har til gengæld haft rigtig svært ved at slå til på livsstilsområdet. Trods storstilede samarbejder med Stephen Curry og Dwayne ’The Rock’ Johnson inden for henholdsvis Basketball og Fitness, har mærket haft svært ved at skabe hype. Tværtimod har Under Armour været udsat for en del latterliggørelse på nettet – især over Stephen Currys forskellige signatursilhuetter, der er blevet døbt de ultimative ’dad shoes’.

Det vil Under Amour nu for alvor lave om på, så de kan komme op og lægge arm med de store navne som adidas, Nike og Puma. Under Armour har nemlig underskrevet kontrakt med rapper og fashionista, ASAP Rocky, der ubenægteligt er en af modens største influencers pt. ASAP Rocky skal være ansigt-ud-af-til for Under Armours livsstilsafdeling og dermed konkurrere mod andre store samarbejder, så som Kanye West x adidas og Rihanna x Puma.

ASAP Rocky har tidligere haft samarbejder med Dior og Guess Jeans, hvilket i begge tilfælde var store succeser, men Under Armour kan godt se ud som en lidt hårdere arbejde. Uanset hvad bliver det spændende at se, om ASAP Rocky kan hjælpe Under Armour om brandet opnår den hype, som de uden tvivl håber på med samarbejdet.

Stay tuned her på Couturism og husk desuden at følge vores Instagram-profil, som vi dagligt opdaterer med streetwear, fashion, underholdning og meget mere.