Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Ugen har budt på en række spændende nyheder fra musikkens verden der både berør Migos og sommerens danske festivaller.

Culture II
Tidens absolut hotteste hip-hop-gruppe, Migos, har langt om længe fuldt op på deres enormt succesfulde album, Culture, der udkom i starten af 2017. Ganske passende har det nye album fået navnet Culture II, og det er en værdig efterfølger. Albummet indeholder hele 24 sange og gæsteoptrædener fra massive navne så som Nicki Minaj, Post Malone, Travis Scott, Cardi B, 2 Chainz, Gucci Mane, 21 Savage og Drake.

Kendrick og Eminem rammer de danske festivaller
Sommerens festivaller synes stadig langt ude i fremtiden, men heldigvis er der så småt begyndt at dukke nyheder op, som vi kan varme os på, mens vi venter. Det gælder især Roskilde og Skanderborg, som begge har trukket nogle enormt imponerende navne. Eminem bliver nemlig hovednavn på Roskilde, mens Kendrick Lamar bliver hovednavn på Skanderborg Festival sammen med Britney Spears. Smuk Fest bliver desuden besøgt af Post Malone.

TDE afslører Black Panther-album
Kan du ikke vente med at høre Kendrick Lamar live, så kan du glæde dig over, at han også har spillet en vigtig rolle på lydsiden til Marvels nye Black Panther-film. Sammen med resten af sit pladeselskab, TDE har han løftet sløret for den officielle trackliste, der består af nyt musik fra enorme navne som Kendrick, Schoolboy Q, Travis Scott, SZA, James Blake, Vince Staples, Swae Lee, The Weeknd, Future, Anderson Paak og flere. Black Panther, som allerede er enormt anmelderrost, rammer de danske biografer d. 18. februar, og albummet kan du lytte til fra d. 9. februar.

Hold dig opdateret!
Husk at du kan følg COUTURISM på Facebook og Instagram for flere nyheder, inspiration, konkurrencer og meget mere.