Tro det eller ej – neongul bliver én af de største trends i den kommende sæson. Se bare farven på Kanye West og adidas’ næste Yeezy-release. Den intense og iøjnefaldende farve kommer som en naturlig fortsættelse af ”prison orange”, som var super trendy sidste sæson takket være navne som Goscha Rubchinskiy og VLONE, og er formentlig inspireret af nutidens 80’er neon-mani, der også har affødt Stranger Things-dillen. Uanset hvad, så er farven tilbage, og selvom den kan være svær at style, så er den en god kontrast i den mørke efterårs- og vintergarderobe. Til dig, der gerne vil hoppe med på trenden med det samme, har vi samlet de fem bedste items her.

Adidas x Alexander Wang

Alexander Wang, der ellers har for vane at holde sig til sort og andre dystre farver, valgte at centrere sit nylige samarbejde med adidas om cykel- og ravekultur, hvilket blandt andet indebærer en knivskarp neongul farve. Eksempelvis i form af denne tracktop.

Adidas x Palace ”Aqua technical” FW17

Adidas’ seneste samarbejde med Palace tog også udgangspunkt i en neongul farve, der både var at finde på en longsleeve og en jakke. Samarbejdet er ganske vist udsolgt, men forventes snart at ankomme hos END.

Nike Performance Jacket

Den neongule farve kan også bruges på en mere diskret måde i dit outfit – som ved denne jakke, hvor farven er gemt væk i foret.

Yeezy Boost 350 V2 “Semi Frozen Yellow”

Semi Frozen Yellow skulle være den mest limited 350 V2 indtil videre, og med den enorme efterspørgsel der allerede er nu, bliver farven med garanti udbredt til andre sneakers. Hold øje med Sneakerworld for release-opdateringer.

Nike Flyknit Trainer ”Yellow”

En lidt mindre skrigende gul, som dog stadig er iøjnefaldende, er at finde på en af de nyeste versioner af Nikes nyklassiske model, Flyknit Trainer.