Houston-rapperen Travis Scott har længe været et kæmpe stort navn inden for hip-hop. Hans nyeste album, “Birds in the Trap Sing McKnight” har indeholdt hits som “Beibs in the trap”, “Through the late night” og ikke mindst “Goosebumps ft. Kendrick Lamar”, der lige har fået en ny, vild musikvideo, som du kan se her.

Med projekter så som “Days Before Rodeo”, “Rodeo” og senest “Birds in the Trap Sing McKnight”, er Travis Scott efterhånden blevet et essentielt navn inden for hip-hop. Han har samarbejdet med andre store navne som Kanye West, Migos og Justin Bieber og har desuden en opsigtsvækkende stil, der alt sammen har skubbet ham frem til en plads blandt de absolut største i dag. Scott er kendt for sine sindssyge koncerter, og sin kompromisløse facon, der især har appelleret til et yngre publikum.

Scot har især udemærket sig igennem sine store hits Antidote, Pick Up the Phone, og senest Goosebumps, der har Kendrick Lamar som feature, og omhandler temaer som kærlighed og stofmisbrug. Sangen er fra Travis Scotts nyeste album, Birds in the Trap Sing McKnight.

Sangens musikvideo er udfoldet i Scotts karakteristiske, mørke og drømmeagtige univers med alt lige fra biler og kamphunde til strippere og psykedeliske effekter. Kendrick Lamar har desuden en appearance.  Videoen blev først udgivet via Apple Music, grundet rapperens aftale hermed, men er nu blevet udgivet på YouTube. Du kan se videoen herunder.

Husk desuden at følge Couturismdk på Instagram, hvor vi holder dig opdateret på alt lige fram fashion og streetwear til gaming og underholdning.