Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Den tidligere Boris Bidjan Saberi-designer, der har base i København, fortsætter med at imponere med hans nye ”The Survivalist”-kollektion.

Den danske designer, Tobias Birk Nielsen er gået under radaren herhjemme, men har opnået stor succes udlandet med sine originale og nyskabende designs. Med den nye ”The Survivalist” SS19-kollektion, der er Tobias Birk Nielsens fjerde af slagsen, beviser han endnu engang hvorfor, han er værd at holde øje med.

”The Survivalist”
At Tobias Birk Nielsen tidligere har været designer hos Boris Bidjan Saberi er tydeligt i hans nye ”The Survivalist”-kollektion, der fortsætter stilen fra de tre forrige kollektioner med postapokalyptiske præg og militante referencer. Kollektionen er skudt blandt i dystre, urbane omgivelser med betonbyggeri og –ruiner, og modellerne er, foruden TBN-tøj, iført desert boots.

Dekonstrueret og army-inspireret approach
Temaet fortsætter i kollektionens klæder, der er holdt i monotone farvepaletter og forvaskede materialer. Flere designs udforsker nye silhuetter med en dekonstrueret og army-inspireret approach i form af eksempelvis et par oversized drop-crotch bukser, en elongated jakke med matchede shorts, en chest rig og en interessant zip hoodie.

Spændende dansk designer
Med den nye ”The Survivalist”-kollektion fortsætter Tobias Birk Nielsen den stil og tone, som har præget hans forrige tre kollektioner, som gør ham én af de mest interessante nye, danske designere. Se frem til, at kollektionen ankommer engang i 2019.

Hold dig opdateret
Indtil da kan du hoppe ind og følge Couturism på Facebook og Instagram for flere nyheder inden for fashion, streetwear, trends og mere.