Stüssy fortsætter en af 2016’s største modetendenser med ny souvenir jakke lavet i samarbejde med det japanske mærke Tailor Toyo.

2016 blev året, hvor den klassiske souvenirjakke fik sit helt store comeback. Souvenirjakken opstod da amerikanske soldaters tog deres bomber- og collegejakker med i krig og fik tilføjet asiatiske broderier i bl.a. Japan og Vietnam og derefter tog dem med hjem til USA som souvenirs. Jakkerne fik oftest motiver af drager, ørne, tigere og flag som matchede landenes kultur, og det er de samme motiver der har præget denne sæsons jakker. Især Gucci, Valentino og Maharishi har haft nogle veludførte bidrag, og nu melder det amerikanske streetwear-mærke Stüssy sig også på banen med denne spændende fortolkning.

I stedet for de typiske asiatiske motiver, er jakken præget af skeletmotiver, som er Tailor Tayos varemærke. ”Stüssy” og ”Paradise Lost” er desuden skrevet tværs hen over ryggen af jakken, der er lavet i sort og hvid satin. Hvis skeletterne bliver for meget kan jakken desuden vendes for et lidt mere diskret all-black look.

Jakken, der er håndsyet, koster til at koste €769 og kan købes på Stüssys hjemmeside nu.