Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Find ud af hvordan du køber gruppens nye merch, der er designet af Off-Whites Virgil Abloh.

Efter fem års pause gjorde den verdensberømte, svenske EDM-gruppe, Swedish House Mafia i sidste uge comeback på scenen ved Ultra Music Festival i Miami. Det gjorde de foran tusindevis af mennesker med et brag af et show, der indeholdte nogle af gruppens største numre og desuden havde en scenografi skabt af Virgil Abloh.

SHM x Virgil Abloh
Ovenpå koncerten har Swedish House Mafia desuden udgivet merch, som også er skabt af Virgil Abloh. Det nye merch består af to t-shirts og en hoodie, som er klædt i gruppens tre prikker, ”Swedish House Mafia” og comeback-koncertens dato, ”03 25 18”.

Køb her
Tøjet kan du lige nu finde på https://shop.swedishhousemafia.com, hvor det kan købes indtil midnat, d. 2. april.

Ud over disse designs, har Swedish House Mafia tilsyneladende også haft kontakt til Nike, som har designet en helt særlig ”Swedish House Mafia” Air Force 1 Low. Skoen er gennemgående hvid og med tre små Swoosh-logoer på ydersiden og med de tre prikker på indersiden. Den er desværre ikke sat til salg – endnu.

Engangsforestilling?
Det vides endnu ikke, om Swedish House Mafia har tænkt sig at begynde at lave ny musik sammen, eller om showet i Miami var en engangsforestilling. Stay tuned.

Hold dig opdateret
Hold øje med Couturism, og følg os på Facebook og Instagram, så holder vi dig opdateret på de seneste nyheder inden for musik, streetwear, fashion og mere.