Rygterne går på, at næste kapitel af samarbejdet mellem Supreme og The North Face er lige rundt om hjørnet og kommer i form af en Nuptse-jakke, en Mountain Parka og en taske med et ”Snow Mountain” print.

Supreme og The North Face står bag nogle af de mest vellykkede og populære samarbejde inden for streetwear og har i flere år formået at skabt en enorm efterspørgsel på alt lige fra Nuptse-jakker med leopardprint til sutsko med bandanaprint. Med en god stabilitet har samarbejdet desuden været særdeles frugtbart og udsendt næsten to udspil per år de sidste ti år. Tidligere på året gik de to specialister inden for hvert sit felt således sammen om at lave forskellige udgaver af den historiske Expedition Pullover, en fleecejakke og et headband. Selvom flere fans var skuffede, har det ikke sænket forventningerne til dette års FW-udspil, der, som sagt, måske har taget udgangspunkt i en iskoldt ”Snow Mountain” print.

Ikke overraskende kommer droppet formentlig til at bestå af to af samarbejdets mest populære jakker, Nuptse og Mountain Parka, samt en ukendt taske. Supreme og The North Face har tidligere mestret all-over print i form af alt fra leopardskind, pels, leafs og mere, men ved første øjekast kan dette nye ”Snow Mountain”, i vores øjne, være et af de fedeste indtil videre.

Som sagt er det kun et rygte indtil videre, men det kommer fra troværdige kilder, der endda siger, at det er lige rundt om hjørnet. Hold øje med Couturism, så holder vi dig opdateret, og læse mere om Supremes langvarige samarbejde med The North Face her.