Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Supreme har netop løftet sløret for deres nyeste samarbejde med The North Face – få al info her.

Supreme x The North Face er et af de mest succesfulde samarbejder inden for streetwear, og hver sæson bliver deres designs revet af hylderne. Det samme kommer formentlig til at gøre sig gældende denne uge, hvor duoen udgiver en ekstentiv kollektion, der både består af en Mountain Parkas, overalls, 5-panels, hoodies, t-shirts, en backpack, en shoulderbag og en waistbag.

Metal-tema
Kollektionen har denne gang fået metalliske farver som sit tema, hvilket kommer til udtryk ved at jakker, overalls, tasker og kasketter er indhyllet i henholdsvis guld-, sølv- og bronche-farve. Alle består de et skinnende, vandtæt nylon-materiale

T-shirts og hoodies har samme metal-tema, men på en lidt mere nedtonet måde med ”The North Face”-logo og boxlogo på brystet. De kommer i henholdsvis hvid og sort.

Leaket
Det blev allerede leaket for flere måneder siden, at Supreme og The North Faces SS18-samarbejde ville bestå af en guld-farvet Mountain Parka. Det særprægede metal-design fik allerede dengang en hård velkomst, og der er ingen tvivl om, at det nyesamarbejde kommer til at dele vandene.

Release
Det betyder dog ikke, at det kommer til at blive nemmere at få fat i. Vi anbefaler, at du sidder klar foran computeren, når The North Face x Supreme SS18 udkommer på torsdag kl. 12:00 på http://www.supremenewyork.com.

Husk at læse vores guide til hvordan du køber fra Supreme for at forøge dine changer, og følg os på Facebook og Instagram for flere nyheder inden for fashion og streetwear.

Billeder fra: Supreme