De samme kilder, der lækkede Supremes nyeste samarbejde med Comme des Garçons, har netop afsløret et nyt, muligt samarbejde mellem Supreme og Michael Jackson.

Man kan efterhånden begynde at spørge sig selv, hvordan Supreme har tænkt sig at blive ved med at overgå sig selv, hvad angår årets collabs. Med samarbejder med enorme navne, så som Louis Vuitton, Lacoste, Comme des Garcons, Nike, The North Face og mange flere, har Supreme haft et usædvanligt stærkt år, på den front, og det er svært at forestille sig, hvordan de kan blive ved med at holde denne stigme. Men det ser ud til, at de selv har fundet svaret, for et nyt samarbejde med Michael Jackson har ramt internettet, og meget tyder på, at det snart bliver en realitet.

Instagram-brugerne @Mrbld og @Supreme_leaks_new har nemlig offentliggjort uofficielle billeder af en Supreme hoodie med print af et Michael Jackson-foto foran, som angiveligt skulle være et sample. Derudover melder de, at samarbejdet kommer til at inkludere skateboard-decks, t-shirts og mere.

Supreme har tidligere samarbejdet med mange store navne fra pop-kulturen, bl.a. et posthumt collab med bokseren, Muhammad Ali, fra sidste år, der også inkluderede photo-hoodies og –t-shirts.

Hverken Supreme eller administration bag Michael Jacksons eftermægle og franchise har bekræftet samarbejdet, men som sagt er der meget stærke indikationer på, at det rammer hylderne inden for den nærmeste fremtid. Så bliv hængende her på Couturism, så holder vi dig løbende opdateret. Husk desuden at følge os på Instagram for meget mere.

[UPDATE]: KOLLEKTIONEN ER NU BEKRÆFTET OG RELEASER HOS SUPREME DEN 25. MAJ KL.12:00

Supreme / Michael Jackson hoodie leaked 👀 Cop or drop? 📸 – @onthearmlv

Et opslag delt af Supreme Leaks News (@supreme_leaks_news) den