Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Se de officielle billeder af duoens eksotiske, nye samarbejde, der blandt andet inkluderer to telte.

Efter langs tids rygter har Supreme endelig offentliggjort deres nye samarbejde med The North Face. Som ventet har de taget udgangspunkt i et eksotisk slangeprint, der har fået lov at klæde alt fra jakker og bukser til bøllehatte og telte.

Skuffende samarbejde
Supreme og The North Faces sidste samarbejde var, for mange, lidt af en skuffelse, og der har været store forhåbninger om, at en ny kollektion fra duoen ville nå at ramme butikkerne inden sæsonens afslutningen. De forhåbningerne bliver indfriet på torsdag, hvor den nye kollektion bliver sat til salg.

Kollektionen
Kollektionen består af to coach jackets, der begge er klædt i slangeskind – den ene er grøn og den anden er grå. Jakkerne har Supreme og The North Faces logoer på ærmet, et lille The North Face-logo på brystet, og et stort et på ryggen. De kommer desuden med matchende bukser i et tyndt stof, bøllehatte som man kan vende om og pakke ned i en lille taske, duffel bags, backpacks og sidst, men ikke mindst, telte – uden tvivl kollektionens højdepunkt.

Release
Supreme x The North Face SS18 ”Snakeskin” udkommer på Supremes website på torsdag d. 7. juni kl. 12:00 dansk tid. Det bliver enormt eftertragtet og kommer uden tvivl til at ryge hurtigt, så sørg for at tjekke vores guide til at købe, hvis du gør dig forhåbninger.

Følg Couturism på Facebook og Instagram for flere nyheder inden for fashion, streetwear, trends og mere.

Billeder fra: Supreme