Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Det er kun et spørgsmål om tid, før det næste samarbejde fra power-duoen udkommer.

Efter en vellykket sæson er Supreme inden længe klar til at gå på sommerferie fra deres ugentlige releases. Inden da kan du dog se frem til en håndfuld udgivelser og samarbejder til at runde sæsonen godt af. Ét af dem er efter sigende med The North Face.

Endnu et SS18-samarbejde
Der har et stykke tid gået rygter om, at Supreme og The North Face ville følge op på deres seneste samarbejde, der var centreret om skinnende metaller, med endnu en kollektion inden sommerferien. De rygter har fået nyt liv nu, hvor der er dukket billeder op af en eksotisk ny, jakke.

Slangeskind
Jakken er en klassisk TNF coaches jacket, men med et iøjnefaldende slangeskinds-print. Det er udarbejdet i henholdsvis grønlige og grålige nuancer og klæder hele jakken, hvis design kun bliver brudt af den klassiske kombination af Supreme’s og The North Face’s logoer på ærmet.

Flere jakker
Foruden jakkerne er der også dukket billeder op af matchende bukserne. Ifølge rygterne udkommer udgiver Supreme og The North Face også nuptse-jakker med samme designs, på trods af dynejakker ikke ligefrem passer så godt til årstiden. Derudover udgiver Supreme og The North Face formentlig en håndfuld accessories med samme print.

Eksotiske print
Supreme og The North Face har før ladet sig inspirere af mere eksotiske motiver – én af de mest eftertragtede udgivelser fra duoen er en Nuptse-jakke med leopar-skind, og de har desuden udgivet en jakke pels-print. Derfor kommer det som ingen overraskelse, at de nu vælger slangeskind som omdrejningspunkt for et nyt samarbejde. Måske det endda er en smule forudsigeligt?

Release
Hvornår det nye samarbejde fra Supreme og The North Face udkommer vides endnu ikke, men følg Couturism på Facebook og Instagram, og hold øje med vores hjemmeside, så sørger vi for at holde dig opdateret. Her kan du desuden blive klædt godt på til sommeren med vores ti shopping-anbefalinger.

Billeder fra: @sneakerships, @harvog, @supreme_leaks_news, @lucidpreme (instagram)