Supreme har endelig offentliggjort deres SS17 kollektion – se alle billederne her.

Det ville være en underdrivelse at sige, at Supreme har haft en vild start på 2017. Samarbejdet med Louis Vuitton, debuteret ved Paris Fashion Week, har taget modeverden med storm og lagt en tidlig billet ind på 2017 største mode-øjeblik. Uanset hvad man synes om samarbejdet, har det endnu en gang været med til at understrege Supremes usammenlignelige relevans inden for streetwear, og nu også fashion.

Skulle man dog have forblændet sig i det faktum, at det største navn inden for streetwear har lavet et collab med et af de største navne inden for luxury fashion, så her en venlig reminder om, at samarbejdet prisleje og tilgængelighed formentlig gør det til noget de fleste blot må drømme om (boxset med kuffert og skateboard kommer fx til at koste lige under en halv mio. danske kr.).

Men der er gode nyheder, for Supreme har netop offentliggjort deres SS17 kollektion i form af en lookbook. Kollektionen består af en masse forskellige pieces præget Supremes velkendte 90’er inspirerede og provokerende stil, heriblandt obama-motiver, boxlogos, camo, motocrosstrøjer og meget mere.

Her på Couturism har vi bl.a. tidligere skrevet om hvilke collabs man kunne forvente sig af kollektionen, og som altid fremgår de forskellige collabs ikke af lookbook’en,men vil først blive offentliggjort og bekræftet i løbet af sæsonen.

Se billeder nedenfor fra kollektionen, der rammer Supremes butikker i USA, London, Frankrig og Japan d. 16. februar og efterfølgende online-shoppen d. 21. februar kl. 12:00 dansk tid.

Husk at følge Couturismdk på Instagram for mere indhold om streetwear og fashion lige her.

Se Supreme SS17 Lookbok her