Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Se Supremes nye samarbejde med det legendariske bagage-mærke, Rimowa, der udkommer på torsdag.  

Så er der igen nyt fra ’collab-kongerne’ fra Supreme, der denne gang har slået hovederne sammen med det gamle bagage-mærke, Rimowa. Rimowa er kendt for at stå bag de ikoniske, grå aluminiumskufferter med et robust design og meget højt prisskilt, du helt sikkert har set en gang eller to i lufthavnen. Til samarbejdet har Supreme, ikke overraskende, klædt to forskellige kufferter i deres brandvarme box logo i henholdsvis sort og rød.

RIMOWAs historie
Rimowa blev startet helt tilbage i 1898 af tyskeren, Paul Morszeck, der begyndte at kreere sine egne kufferter i træ og læder. Det var først i 1937, at Rimowa udgav sin første kuffert af aliminium, efter at materialet overlevede en brand på fabrikken. Det originale, ribbede design er inspireret af gamle flyvemaskiner, og det er stadig synonym med Rimowa, der den dag i dag er ejet af livsstils-konglomeratet LVMH (Louis Vuitton Möet Hennessey).

Andre collabs
Supreme er ikke det første brand, der samarbejder med Rimowa. Tidligere har både Off-White, Fragment og Anti Social Social Club også givet deres bud på Rimowas aluminiumskuffert.

Release
Supreme x Rimowa udkommer på torsdag d. 12. april kl. 12:00. På trods af, at et prisskilt på 9.000-10.000 kr., kommer de med garanti til at ryge hurtigt, så vær klar, hvis du vil rejse med stil.

Følg Couturism på Facebook og Instagram for flere nyheder inden for streetwear, fashion, musik og mere.

Billeder fra: Supreme