Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Få det fulde overblik over Supremes nye FW18 kollektion, der blandt andet består af en mountain bike og en box logo sweatshirt.

Efter en velfortjent pause hen over sommeren er Supreme tilbage og klar med en ny kollektion til de kommende efterårs- og vintermåneder. Kollektionen er propfyldt med brandvarme designs, der med garanti kommer til at skabe lange kører – traditionen tro. Foruden de evigt eftertragtede box logo-trøjer og nye accessories så som en cykel, en teddy-bjørn og en fjernstyret bil inkluderer kollektionen optrædener fra John Woo-filmen The Killer, Madonna, kunstneren Tabboo! og flere.

Få hele overblikket over kollektionen nedenfor.

Ikke overraskende består kollektionen af et bredt udvalg af jakker, og mest opsigtsvækkende er formentlig de nye drageprintede jakker og GORE-TEX jakker, som både fås med simpel branding og mere markant blomster-print.

Se alle jakker her.

Drage-printet fortsætter over på kollektionens udvalg af skjorter, som også fås med et vildt, psykedelisk print og mere.

Se alle skjorter her.

Til at holde efterårs- og vinterkulden ude består kollektionen også af sweatere og derudover, selvfølgelig, de populære pocket-t-shirts.

Se alle tops/sweatere her.

For mange er kollektionens klare højdepunkt de nye box logo sweatshirts, som kommer med et tonet design. Derudover består den af sweatshirts og hoodies med religiøse print, S-logoer, Arc-logos og meget mere.

Se alle sweatshirts her.

Flere tops, sweatere, sweatshirts og hoodies fra kollektionen kommer med matchende bukser. Så bliver det ikke mere hyggeligt. Derudover udkommer tre par super fede camo-trackpants med reflekser.

Se alle bukser her.

Ligesom der med sidste kollektion udkom en eksklusiv Sade-t-shirts, udgiver Supreme denne gang en Madonna-t-shirt og derudover en række andre med grafiske motiver.

Se alle t-shirts her.

Takket være Supreme kan du desuden holde ørerne varme med stil i år – kollektionen består nemlig også af både New Era-headbands, 5-panel caps, 3M-huer og mere.

Se alle caps og huer her.

Taske-sortimentet i denne kollektion består af skuldertasker, rygsække, sportstasker, Polartec totes, gennemsigtige utility-tasker og waist bags.

Se alle tasker her.

År efter år formår Supreme at overgå sig selv med nye vilde accessories. Denne gang er ingen undtagelse, hvor kollektionen består af en mountainbike, en bamse, et iPhone cover, en fjernstyret bil og meget mere.

Se alle accessories her.

Første del af Supreme FW18 udkommer på torsdag d. 16. august i Supremes vestlige butikker og mandag d. 20. august kl. 12:00 dansk tid på Supremes webshop. Derefter følger ugentlige drops, der somme tider inkluderer samarbejder – eksempelvis med Comme des Garçons, The North Face, Nike og flere.

Alt det skal vi nok holde dig opdateret på – sørg blot for at følge Couturism på Facebook og Instagram.