Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Der er fuld fart på Supremes nyeste samarbejde.

Efter et stille drop uden et højprofileret samarbejde i sidste uge vender Supreme nu stærkt tilbage. Denne uge har de nemlig slået sig sammen med det ikoniske motocross-mærke, FOX Racing og skabt en kollektion af racer-tøj og –udstyr.

Motocross gear
Kollektionen består helt specifikt af en motocross-trøje med matchende bukser, en hjelm, briller, en beskyttelsesvest, handsker og desuden styr. Alt sammen kommer det klædt i både FOX- og Supreme-branding og selvfølgelig i forskellige colorways.

Kollektionen har taget udgangspunkt i tre forskellige farvekombinationer, som har fået lov at optræde på de forskellige pieces – en stilren Sort/Hvid, en farverig Blå/Neon/Hvid og en Supreme-klassisk Rød/Hvid.

Hypet samarbejde
Selvom samarbejdet i høj grad henvender sig til udøvere af motocross, så er der allerede enorm hype omkring især trøjen med de matchende bukser og desuden brillerne. Kollektionens højdepunkt er imidlertid hjelmen, som FOX eksklusivt har fremstillet til samarbejdet. Den består af glasfiber, har FOX-logo på siden, Supreme-logo på toppen og bliver uden tvivl et eftertragtet piece, som får en høj samlerværdi i fremtiden.

Køb det her
Supreme x FOX Racing udkommer som sagt på torsdag kl. 12.00 dansk tid på Supremes webshop. Som du sikkert allerede ved, har markante samarbejder som dette det med at blive revet væk hurtigt, så vi anbefaler, at du sidder klar. Læs i øvrigt vores guide til, hvordan man køber fra Supreme her, hvis du vil øge dine chancer for at købe.

Følg Couturism på Facebook og Instagram for flere nyheder inden for fashion, streetwear, trends og mere.

Billeder fra: Supreme