Justin Bieber indleder snart hans næste verdensturné og har i den forbindelse lanceret nyt merchandise.

De sidste par år har tour merch og band t-shirts været enormt store tendenser inden for high end og streetwear takket være navne så som Kanye West (Yeezus Tour og Saint Pablo Tour), Jerry Lorenzo (Fear of God) og Demna Gvasalia (Vetements og Balenciaga). Trenden er efterhånden begyndt at dø ud efter at H&M og andre fast fashion-brand er hoppet med på bølgen, men alligevel er det stadig en tendens i 2017. Senest så vi eksempelvis Kendrick Lamar udgive DAMN. Kung Fu Kenny-Merch, og nu udgiver Justin Bieber mere merch i forbindelse med hans kommende Stadium-turné.

Justin Bieber har tidligere udgivet Purpose Tour-Merch i samarbejde med Jerry Lorenzo, hvilket var en enorm succes. Dengang var tøjet præget af andre trends så som grafisk print på ærmerne, ”TOUR”-print på brystet og referencer til klassisk Rock-merchandise. Denne gang har Bieber brugt nogle af de samme referencer men desuden også fundet inspiration i motocross-apparel og Virgil Ablohs kult-brand, Pyrex Vision.

Merch-kollektionen består nemlig af Champion-shorts med ”Bieber” og ”Tour” printet henover, som til forveksling ligner de Pyrex shorts, som var enormt hypede for nogle år tilbage. Derudover er der en Suzuki Motorsport-inspireret sweatshirt, colorblockede leggins og sweatpants, hoodies og meget, som du kan se nedenfor.

Om Biebers Stadium-merch bliver tilgængeligt, når turneen lægger vej forbi Aarhus d. 5. juni vides ikke, men mon ikke. For flere nyheder om streetwear, fashion, musik og meget mere, så følg os på Instagram under navnet Couturismdk.