Bomber jackets og Biker jeans var med til at give det Manchester-baserede streetwear brand, Represent sit break through for nogle år siden, og i dag er de relevante nok til at indtage catwalken ved modeugen i New York. Netop dette gjorde de for et par dage siden, og her benyttede de muligheden og spotlight’et til at fremvise én af brandets hidtil bedste kollektioner, der både er præget af britisk originalitet og nogle af tidens vigtigste mode-tendenser.

SS18 kollektionen, der er døbt ”Wide Awake” er inspireret af brandets ophav, Storbritannien, og navnet stammer fra en gammel Winston Churchill-propagandaplakat fra 2. verdenskrig. De britiske elementer kommer til udtryk i kollektionen ved en masse punk-vibes i form af distressed denim, tern, nålestriber, læder, bomberjakker samt ”Wide Awake” og ”England” printet forskellige steder.

Foruden dette var kollektionen som sagt også præget af aktuelle tendenser, så som zipped jeans, tracksuits, oversized hoodies og denimjakker, og ved showet viste Represent også en række nye sko-silhuetter. Brandet har tidligere lavet noget ekstremt populære Chelsea Boots og har nu brugt den succes til at udforske skodesign yderligere i form af creepers, lowtop sneakers, sneakerboots og mere.

Se selv nogle af de forskellige styles fra Represents SS18 ”Wide Awake” kollektion nedenfor og bliv hængende her på Couturism for flere nyheder om streetwear, fashion og meget mere.