Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

RAINS er klar med en ny kollektion af regntøj, der især er henvendt til dig, der skal på festival i år.

Den danske festival-sæson blev for alvor skudt i gang sidste weekend med Heartland Festival på FYN, og i denne weekend løber NorthSide af stablen i Aarhus. De kommende uger går hele landet i festival-mode, og selvom det danske vejr har været imponerende samarbejdsvilligt indtil videre, så er der desværre ingen garanti for, at det holder resten af sæsonen. Derfor har det danske regntøjsmærke, RAINS introduceret en ny kollektion af regntøj og -accessories til at holde dig og dine venner tørre under Roskilde, Skanderborg, Tinderbox osv.

Jakker, tasker og en hat
Kollektionen består af fem jakker til begge køn, der kommer i en række farver, blandt andet grøn, blå og guld. Kollektionen består desuden af en Boonie-hat, så du kan få det ægte sømands-look. Foruden det består kollektionen af tre tasker – en Bum Bag, en Scout Bag og en Backapck – der også kommer i flere varianter.

Skandinavisk minimalisme
RAINS udemærker sig ved at skabe regntøj præget af den typiske elegance og minimalisme, som man kender fra Skandinavien. Det gør det nemt at style til diverse outfits. Kvaliteten er desuden i top, mens priserne er til at overkomme, og alt i alt er det oplagt til festivallerne.

Køb nu
Den nye festival-kollektion kan købes på RAINS’ hjemmeside nu. Følg Couturism på Facebook og Instagram for flere nyheder inden for fashion, streetwear, trends og mere.

Billeder fra: RAINS