Palace har givet et preview på deres kommende SS17 kollektion.

Det britiske skatermærke Palace Skateboards rundede 2016 af med et vellykket samarbejde med Adidas og en Ultimo Pt 2 kollektion der virkelig ramte plet. EQT Sneakers, coach jackets, triferg logo hoodies, -t-shirts, weed grinders og mere var med til at hype det autentiske skatermærke endnu mere, og gjorde det et af de mest eftertragtede streetwear-mærker herhjemme helt ind i 2017.

Nu er Palace endelig begyndt at røre lidt på sig igen og har teaset deres første 2017 kollektion med et par Instagram preview-billeder. Det første billede viser, hvad der ligner en motocross-inspireret ”Palazzo” sweatshirt i sort og hvid, mens det andet billede viser to drenge i tri-color ”P”-logo college jackets og en palace ”P”-logo cap.

Palace har aldrig været sky for at bruge en masse humor i deres markedsføring, og optakten til deres SS17 kollektion er bestemt ikke nogen undtagelse. Ved siden af billederne har brandet uploadet en video med en abe iført pels, guldkæde og shades med beskrivelsen ” Palace Spring 17 got me leaving the yard like”.

Stay tuned her på Couturism, så holder vi dig opdateret, efterhånden som vi får flere detaljer om Palace Skateboards’ SS17 kollektion.

I andre streetwear-nyheder, så tjek hvilket dansk tøjmærke der skal producere jakker for Supreme i deres kommende SS17 kollektion her.