Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Det britiske skatermærke er klar med en ny kollektion til de forestående efterårsmåneder.

Efter et super vellykket tennis-samarbejde med adidas, der blandt andet optrådte i kvindernes Wimbledon-finale, er Palace tilbage og klar med en ny efterårskollektion. Kollektionen er, i bedste Palace-stil, fyldt med 90’-referencer og Triferg-logoer, der kan begejstre både skatere og hypebeasts, og endnu engang har Palace præsenteret den med hjælp fra deres foretrukne modeller og fotografen, Jürgen Teller.

Højdepunkter
Foruden de typiske Tri-ferg-tracksuits, som altid stjæler opmærksomheden, når der er nyt fra Palace, inkluderer kollektionen også højdepunkter så som en denim-jakke med grafisk print, en Triferg-pull over, jakker og shorts med floral-print, en skjorte med Koi-print og en langærmet retro-fodboldtrøje. Dette er uden tvivl nogle af de pieces, som bliver sværest at få fat i.

Solomon- og Nike-sneakers
Som sagt har Palace valgt nogle af deres foretrukne personligheder til at præsentere kollektionen i den nye lookbook – herunder Blondey McCoy Lucien Clarke og mærkets stifter, Lev Tanju. På flere af billederne er de klædt i Solomon-sneakers, hvilket også gjorde sig gældende i deres SS18-kollektion, men desuden også Nike Air Max-sneakers. Dette er lidt overraskende, når man tager i betragtning at Palace har været affilieret med Nikes konkurrenter, adidas gennem mange år og stadig er det.

Udkommer snart
Første del af Palaces nye efterårskollektion forventes at udkomme fredag d. 10. August. Hold øje med Couturism på Facebook og Instagram for updates og flere nyheder inden for streetwear, mode, livsstil og mere.

Billeder fra: hypebeast