I denne uge udkommer et nyt udspil fra det succesfulde samarbejde mellem adidas og skaterbrandet, Palace Skateboards. Med udgangspunkt i en vandtæt nyfortolkning af adidas Skate Pro 2 udkommer en minikollektion, der desuden består af praktisk apparel til de kommende efterårs- og vintermåneder.

Som så mange gange før er det nye udspil blevet introduceret med en ironisk kampagnevideo – denne gang med en mandelig model på vandscooter, der laver saltomortaler i en stor, indendørs pool iført samarbejdets sko og apparel. Videoen afsluttes med, at manden siger ”Go Flip Yourself”. Ja, ”Go Flip Yourself”.

I videoen er modellen iført trackjacket og matchende trackpants, som har kendetegnende detaljer fra både Palace og adidas. Foruden dette udkommer selvfølgelig skoene, som du kan læse mere om her, samt langærmede og kortærmede t-shirts.

Adidas’ og Palaces nye samarbejde udkommer på fredag d. 27. oktober kl 12:00 hos Palace, og du skal være hurtig, hvis du vil have fingrene i noget af det.

Husk desuden, at Supremes nye samarbejde med Nike, som også har omdrejningspunkt i sneakers og tracksuits, udkommer nu på torsdag. Hvilket samarbejde foretrækker du? Deltag i diskussionen på vores Instagram her.