Forretningsmanden, Scott Disick er formentlig mest kendt for sine humoristiske udskejelser i reality-programmet Keeping Up With The Kardashians, hvor han er tidligere partner med Kourtney Kardashian. Dog er han også blevet lidt af et stilikon, efter hans stil har ændret sig drastisk af at være kommet tæt på Kanye West. Disick har smidt ekstravagante skjorter og tøfler til fordel for mere casual streetwear, hvor komfort ofte er i højsædet. Det er dette airport-outfit et stjerneeksempel på.

Disick er nemlig her iført en komfortabel, grå Villain hoodie fra John Elliot, adidas Calabasas sweatpants og et par Calabasas Powerphase sneakers, som formentlig er blevet givet til ham af Kanye. Under hoodien kan man fornemme en hvid t-shirt, som mathcer de hvide tennissko rigtig godt. Overordnet et afslappet og komfortabelt men stilet outfit, som man sagtens kunne rocke uden for lufthavnen også.

Al Calabasas-gear har næsten været umuligt at få fat i indtil videre, især uden for USA, men heldigvis findes der et par gode alternativer, hvis du er ude efter samme stil. Dem kan du finde nedenfor.

SHOP STILEN

ASOS Oversized Velour Hoodie
adidas Superstar Cuffed Track Pant
Reebok Club C Leather Trainers

Har du et outfit, som du gerne vil have, at vi laver et breakdown af, så send gerne billeder eller links til os på Facebook eller Instagram