Odell Beckham Jr. er uden tvivl en af de mest opsigtsvækkende personligheder inden for amerikansk fodbold. Hans livlige personlighed har ført til et venskab med Drake og en række andre kendte, og så har han også en markant stil med en stor forkærlighed for sneakers og streetwear. OBJ lægger bestemt ikke skjul på, at han er et kæmpe hypebeast, hvilket også er kommet til udtryk på nogle af hans støvlevalg i gennem tiden. Hans nyeste ouffit fra NBA finalekamp nr. 4 mellem Golden State Warriors og Cleveland Cavaliers, er da også et perfekt eksempel på et vaskeægte hypebeast-outfit.

Wide receiveren indtog nemlig sin plads i hallen iført et sweatsuit fra samarbejdet mellem Vetements og Champion (2016). Inden under trøjen havde han en hvid box logo-t-shirt fra Supreme og på fødderne havde han et par Kanye West x Louis Vuitton Dons (2009) i helt rød.

Om outfittet kan man sige, at han har formået at matche hvid og rød ret godt, men at han nok har lagt mere vægt på, at han var iført de helt rigtige brands. Hvem ville ellers matche Vetements med Supreme og Louis Vuitton?

SHOP STILEN

Champion Reverse Weave Classic Zip Hoody
Champion x Beams Elasticated Cuff Pant

Har du et outfit, som du gerne vil have, at vi laver et breakdown af, så send gerne billeder eller links til os på Facebook eller Instagram