Kevin Durant har mildest talt været flyvende denne sæson, hvor han har været én af de vigtigste profiler hos Golden State Warriors, der netop har vundet NBA-mesterskabet i 5. kamp mod Lebron og resten af Cleveland Cavaliers. Kort efter blev basketstjernen spottet i dette outfit, og selvom man plejer at sige, at sportsstjerner har det med at struggle, når det kommer til at sætte et godt outfit sammen, så er det ganske vellykket.

KD er iført tøj fra Amiri, og kombinationen af ripped jeans og en bomber er næsten en sikker vinder hver gang. På fødderne har han et par OG Nike Flyknit Trainer, som var blandt de mest eftertragtede sneakers for et par år siden (primært takket være Kanye), og til at ’toppe’ det hele af, har han en Kith ”US” cap på hovedet.

Et outfit med militære referencer i form af bomberen, de slidte bukser og kasketten og som også er ganske sporty med de hvide sneakers. Selvom Flyknit Trainer ikke udgives længere, så finder der nogle gode alternativer, blandt andet den lige så skarpe Flyknit Racer, hvis du vil gøre KD dette outfit efter. Find flere gode alternativer nedenfor.

SHOP STILEN

Nike Flyknit Racer “Triple White”
Alpha Industries Lightweight Reversible MA-1 VF Bomber Jacket
KITH Classics US Cap

Har du et outfit, som du gerne vil have, at vi laver et breakdown af, så send gerne billeder eller links til os på Facebook eller Instagram