Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Vi har lavet et breakdown af John Mayers nyeste Nike-outfit.

John Mayer har aldrig været bleg for at indrømme, at han er stor fan af Nike. Det bevidste han så sent som i sidste uge, hvor han, sammen med Errelson Hugh, var ansigt for den nye ACRONYM x Air VaporMax Moc-kampagne. Nu har han bevist det endnu engang med sit nyeste outfit, der er indeholder noget af det bedste fra Nike.

Sean Wotherspoon og NikeLab
I anledning af påsken iførte den berømte og stilede musiker sig Sean Wotherspoons hypede, nye Air Max 97 1 VF og matchede dem med en pastelrød NikeLab-jakke samt et par grå NikeLab ACG cargo-bukser. Kombinationen af pastelfarver giver et rigtig godt udtryk og udgør måske det ultimative påske-outfit.

Populær meme
Det er dog ikke den eneste grund til, at billedet allerede er gået nettet (læs: Instagram) rundt. På billedet poserer John Mayer nemlig samme sted og på samme måde som drengen fra den kendte ”you know i had to do it to em”-meme.

Køb det her
Sean Wotherspoons Nike Air Max 97 1 VF er for længst udsolgt hos Nike, og det samme gælder jakken og bukserne fra NikeLab. Til gengæld kan de stadig købes hos End. Find direkte links nedenfor.

Hold dig opdateret!
Husk at du kan følge COUTURISM på Facebook og Instagram for nyheder, inspiration, konkurrencer og meget mere.

Billeder fra: End. og @johnmayer (Instagram)