Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Duoen ser denne gang ud til at have hentet inspiration i tennissporten.

Siden Adidas og Palace Skateboards udgav deres ’Beach collection’ tilbage i april, har der været forventninger om, at endnu et samarbejde ville ramme hylderne inden sommerens afslutning. De forventningerne ser nu ud til at blive forløst – begge brands har nemlig teaset en ny kollektion via Instagram.

Wimbledon-tema
Som det afgår af billedet ovenfor, tyder alt på, at duoen denne gang har hentet inspiration fra tennis og skabt en kollektion til fans og dyrkere af sporten. Palace har nemlig lavet en Wimbledon-annonce, mens adidas har teaset en video med en tennis-ketcher og en hvid tennis-t-shirt med adidas Performance- og Palace-branding.

Sko, trøjer og svedbånd?
Foruden denne t-shirt er der endnu ingen officiel info om, hvad kollektionen kommer til at bestå af. Men med dens tennis-tema kommer den formentlig også til at bestå af shorts og trøjer, og det er ikke utænkeligt, at den desuden indeholder et par tennis-sneakers, svedbånd og/eller lignende.

Release
Som sagt vides der endnu ikke meget om det nye samarbejde mellem adidas og Palace, men det udkommer formentlig fredag d. 29. juni eller d. 6. juli hos Palace. Hold øje med Couturism, så sørger vi for at holde dig opdateret, og mens du venter, kan du tjekke teaser-klippet på adidas’ Instagram.

Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram for flere nyheder inden for streetwear og fashion.

Billeder fra: Palace Skateboards (Instagram)