Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Couturism anbefaler fem fede trackpants fra Nike, som du kan kombinere med dine nye Air Max.

Kalenderen siger april, og Air Max Month 2018 er vel overstået. Man må sige, at Nike i år har været i rigtig ’gavehumør’ og kigger man tilbage på seneste 31 dage, står det klart at marts måned har været ramme for nogle af de vildeste Air Max-sneaker releases nogensinde – fx Sean Wotherspoon x Air Max 97 1 VF, Off-White x VaporMax ”Black” 2.0, Atmos Animal Pack 2.0, ACRONYM x Vapormax og Air Max 270 for blot at nævne nogle få eksempler.

Fik du fat i et eller flere par, så er det heldigt, at det danske forårsvejr lige så stiller begynder at melde sin ankomst, så du kan rocke dine nye køb med god samvittighed. Men hvordan styler man et par iøjnefaldende sneakers så som Air Max 1 ”Animal”, Air Max 270 eller Sean Wotherspoon Air Max 1 97? Svaret er trackpants – de er både komfortable og moderigtige lige nu. Derfor har vi været både nyheds- og udsalgssektionen igennem hos Nike og fundet de fem fedeste par til dig her.

Ganske passende har Nike lige nu et godt tilbud på disse Air Max Joggers. For blot 409 kr. får du et par behagelig og elegante bukser med Nike Air Max-branding og zip-lukning, der er perfekte at kombinere med et par Air Max-sneakers. De fås også i sort.

Disse klassiske joggers fra Nike Sportswear bør, efter vores mening, være en fast del af enhver herregarderobe. De har et elegant og komfortabelt slim fit, kan kombineres med selv det mest farverige par sneakers og koster kun 380 kr. Find dem i både sort, grå, khaki og rose.

Med inspiration i én af tidens hotteste modetrends, tape trackpants, som I virkeligheden er inspireret af sportsmærkerne, introducerede Nike for nyligt disse tape trackpants. De har en naturlig pasform og et moderne design med N-logoer ned langs siden og knap-lukning nederst.

Tech fleece er Nikes innovative materiale, der både er super blødt og fleksibelt, hvilket giver det et enormt højt komfort-niveau. Disse tech fleece joggers kan lige nu både fås i sort, grå, khaki og flere farver.

Er du inkarneret Nike-fan, så er det kun passende, at du ‘repper’ brandet med disse nostalgiske Swoosh trackpants. De er udarbejdet i nylon og har fede detaljer som et stort Swoosh-logo bagpå og zip-lukning nederst.

Fandt du noget du kunne bruge? Husk at tagge os på dine outfit-pics eller bruge #couturismdk på Instagram, så kan det være, at vi deler dit outfit på vores profil.

Mangler du stadig et par sneakers, så kig forbi Sneakerworld’s Release Kalender og find dit par i dag.

Billeder fra: