Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Se adidas’ nye samarbejde med NEIGHBORHOOD, der både består af både tøj og sneakers.

Adidas og det japanske streetwear-mærke, NEIGHBORHOOD har efterhånden en lang række samarbejder i bagagen, og i år er de tilbage med endnu en kollektion. Denne gang har de nyfortolket en række designs fra både adidas’ og NEIGHBORHOODs arkiver og fundet inspiration i motorsport samt det gamle Japan.

Sneakers og tøj
Foruden de fire sneakers, NMD R1, I-5923, Gazelle Super og Chop Shop – som du kan læse om ovre på Sneakerworld.dk – består kollektionen af jakker, t-shirts, shorts, sweatshirts og sweatpants.

Japanske rødder
Alt sammen er det klædt i monokromatiske farver, hvidt sort og grå, og prydet med branding fra begge mærker. Det i form af ”NBHD”- og ”BRGD”-print (Neighborhood Brigade) langs ærmerne, adidas’ ikoniske, tre striber. Tøjet er desuden prydet med et gammelt, japansk familie-emblem og japansk symboler som reference til NEIGHBORHOODs rødder.

Højdepunkter
Tøjkollektionens klare højdepunkter er den nye, grå udgave af NEIGHBORHOODS karakteristiske Thunderbolt-jakke, som er inspireret af motorcykel-udstyr, og den grafiske t-shirt, som er perfekt til de kommende sommermåneder.

Find kollektionen her
Adidas x NEIGHBORHOOD SS18 udkommer d. 24. februar hos adidas og forhandlere så som Rezet og Stoy, og du skal være hurtig, uanset om du vil have fat i tøj eller sko. Find direkte links nedenfor.

Hold dig opdateret!
Husk at du kan følg COUTURISM på Facebook og Instagram for flere nyheder, inspiration, konkurrencer og meget mere.