”The Ting Go SKRRRRA”. Siger det dig noget? Det gør det formentlig, for sådan lyder nogle af ordene fra Roadman Shaqs super-virale ”Fire in the booth”-freestyle, der har gået verden rundt de sidste par uger. Freestylen er blevet døbt ”Man’s not hot” og har, langt om længe, fået en velfortjent musikvideo.

Michael Dapaah, der er komikeren bag aliasset, Roadman Shaq, har været en tur i Miami og lave nogle ”Fire Visuals” til sin legendariske freestyle. Han er selvfølgelig iført sin store parka, som han hårdnakket nægter at tage af – ”Man’s not hot”. Videoen er desuden også proppet med klip fra nogle af Roadman Shaqs højepunkter fra de sidste par uger – blandt andet et meet up med en anden morsom personlighed fra hip-hoppens verden, DJ Khaled.

Denne musikvideo er angiveligvis ikke det eneste, der er på vej fra Michael Dapaah/Roadman Shaq. Komikeren har udtalt, at der også er merch på vej, og vi er allerede sikre på, at det bliver et kæmpe hit. Stay tuned.

Se musikvideoen nedenfor, og husk at følge Couturism på Facebook og Instagram for flere nyheder om musik, underholdning, streetwear, mode og meget mere.