Comic-Con New York løb af stablen denne weekend, og som altid indebar det en masse spændende nyheder for nørder og fans af popkultur verden over. Én af de mest interessant annonceringer er formentlig, at The Weeknd og Marvel er gået sammen om at gøre den canadiske kunstners alterego, Starboy til en rigtig tegneserie.

The Weeknd hintede allerede til det nye samarbejde i sidste uge, hvor han offentliggjorde et tegneseriebillede af sig selv, og før det deltog han i et interview ved Zane Lowe, hvor han udtalte, at han ønskede at skabe en tegneserie om han alterego, Starboy, som også er navnet på hans seneste plade.

Nu er det så blevet en realitet, og tegneserien skal efter planen ramme hylderne i løbet af næste år. The Weeknd var til stede, in person, ved Comic-Con, hvor han gik rundt og minglede med fans og promotede det nye samarbejde.

Marvel har tidligere arbejdet med musikkunstnere så som Chance the Rapper, Nas, Dr. Dre og Missy Elliot, for hvem selskabet blandt andet har skabt alternative albumcovers.

Hold øje med Couturism for flere nyheder inden for musik, underholdning, mode og meget mere.