Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

VM-trofæet bliver igen i år fragtet med stil takket være Louis Vuitton.

Årets slutrunde i Rusland nærmer sig, og som altid bliver der markeret med en række spændende lanceringer fra både sportens og modens verden. De to verdener forenes på bedste vis i form af Louis Vuittons samarbejde med FIFA, der har varet siden 2010 og går ud på, at det franske modehus laver en eksklusiv kuffert til det ikoniske VM-trofæ.

Speciallavet til VM
Kufferten er speciallavet netop til anledningen og udemærker sig ved en række lækre detaljer. Den er udarbejdet i metal med LV’s ikoniske monogram-grafik indgraveret på alle sider og kanterne rundet af med kvalitetslæder. Som en anerkendende reference til slutrundens værtsnation, Rusland er lås og spænder udarbejdet i metallet, Ruthenium, som har forkortelsen Ru i det periodiske system.

Adidas x LV
Foruden denne eksklusive kuffert til VM-trofæet, har Louis Vuitton også samarbejde med adidas om at lave en kuffert til samlingen af de seneste tretten adidas VM-bolde samt en eksklusiv Louis Vuitton læder-bold. Kufferten er også speciallavet til anledningen og vil blive auktioneret bort ved en Naked Heart Foundation støtte-galla, hvorfra pengene går til et godt formål. Den er også klædt i Louis Vuittons ikoniske monogram-print.

Eksklusive lædertasker og -accessories
Ydermere har Louis Vuitton desuden samarbejdet med FIFA om at udgive en limited kollektion af tasker og accessories – den bliver også udgivet i forbindelse med VM og er centreret omkring grafik inspireret af den originale VM-bold fra 1970 med hexagoner af læder. Kollektionen består af alt fra Keep Alls og rygsække til punge og sleeves. Mens du må se langt efter trofæ- og boldkufferterne, kan kollektionen af lædervarer fås i udvalgte Louis Vuitton-butikker fra 15. juni til 15. juli.

Følg Couturism på Facebook og Instagram for flere nyheder om streetwear, fashion og trends, og læs desuden om adidas VM-samarbejde med BAPE, Neighborhood og White Mountaineering her.