Kiths Ronnie Fieg har i gennem længere tid teaset et omfattende samarbejde med adidas’ fodboldafdeling på alt lige fra holddragter og bolde til nye Ace- og Copa Ultra Boosts. Samarbejdet er allerede bekræftet, og adidas udgav i går en ny, fed kampagnevideo.

Kampagnevideoen skifter mellem scener fra New York City og Miama, der lægger rammerne om hver sit fiktive fodboldhold – Cobras og Flamingos. Hvert hold har sine egne dragter, hvor New York Cobras’ er præget af klassiske og urbane farver, så som sort, hvid, rød og gul, mens Miami Flamingos i højere grad er præget af mere eksperimenterende og tropiske farver, så som rosa og beige, som man ikke så tit ser på fodboldtrøjer.

I videoen teases også den kommende Kith x adidas Copa 17.1 Ultra Boost, som tilhører Cobra’s spilledragter – meget passende, da overdelen er lavet i slangeskind. Den anden Ultra Boost-model fra samarbejdet, som også forventes at udkomme, Ace16+ PureControl Ultra Boost, er til gengæld ikke at se i videoen.

Samarbejde mellem Kith og adidas Football udkommer d. 2. juni i Kiths fysiske butikker samt online – der er indtil videre ingen forlydender om release nær dansk jord, men bliv hængende, så holder vi dig opdateret. Husk desuden at følge os på Instagram under navnet Couturismdk.