Så er det endelig blevet en realitet – Kendricks Lamars kritikerroste, DAMN.-tour lægger vejen forbi Danmark til foråret – helt bestemt d. 1. marts -, hvor han gæster Royal Arena med James Blake som opvarmning.

Lige siden Kendrick Lamar påbegyndte sin DAMN.tour på den anden siden Atlanta, der er blevet taget utrolig godt imod af både fans og anmeldere, har der været forhåbninger om, at også Europa ville stå for skud. Det er så blevet annonceret her i weekenden – hele 14 europæiske byer får fint besøg med i alt 15 koncerter. DAMN.-turneen starter i Dublin d. 7. februar og slutter i Berlin d. 5. marts, hvor København så når at få besøg d. 1. marts.

Som sagt er det ikke hvilken som helst opvarmning, Kendrick har valgt at tage med – mange fans vil sikker blive begejstrede over, at James Blake er med som opvarmning. Det er et lidt skævt valg, når man tænker på, at rappere som regel har andre rappere med som opvarmning, men alligevel ikke overraskende.

Kendrick Lamar har tidligere udgivet noget yderst skarpt merch i forbindelse med sin DAMN.-tour, og mon ikke det samme gør sig gældende, når han lægger vejen forbi Royal Arena d. 1. marts. Billetsalget starter d. 6. oktober kl. 09:00 hos Ticketmaster.