Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Rapper, designer og snart restaurant-ejer? Hvis rygterne taler sandt, får Kanye West sig snart endnu en titel.  

Man kan sige meget om Kanye West, men at han har god stil og smag, kan man ikke tage fra ham. Inden for musik er han én af de største nulevende producere og rappere, og inden for mode står han bag et af de mest toneangivende brands. Kanye har længe udtrykt et ønske om at udbrede sin gode smag til at omfatte meget mere end bare musik, tøj og sko, og står det til ham, vil vi om få år se hele YEEZY-nabolag med butikker, huse, restauranter og meget mere. Den vision tager Kanye efter sigende snart det første skridt til at udleve – ifølge rygterne har han nemlig friske planer om at åbne en restaurant.

Comfort food i Calabasas
Rygterne er opstået efter at en kilde tæt på Kanye West har henvendt sig til mediet, Radar. Ifølge kilden er rapperen på udsigt efter et sted i Calabasas, hvor han kan åbne en restaurant med fokus på finere ”comfort food”, men med mere overkommelige priser. Kilden fortæller ydermere, at maden skal være inspireret af de retter, som Kanyes afdøde mor, Donda plejede at lave.

Trend
Kanye West er langt fra den eneste rapper med interessere i restaurationsbranchen. Eksempelvis ejer DJ Khaled en restaurant i Miami ved navn ”Finga Licking”, som faktisk er blevet enormt rost, mens Drake blandt andet har en restaurant i Toronto ved navn ”Pick 6ix” (som til gengæld har fået knap så gode anmeldelser).

Uklare rygter
Hverken Kanye eller hans team har bekræftet rygterne, og som vi alle ved, er det langt fra alle Kanyes planer og ideer der får lov at manifestere sig i den virkelige verden, men hold øje med vores hjemmeside for eventuelle opdateringer.

Husk desuden at følge Couturism på Facebook og Instagram for flere nyheder.

Billede fra: W Mag