Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

At beskytte sin telefon med et cover et en nødvendighed, så hvorfor ikke gøre det med stil? Vi har samlet de otte mest hypede covers til iPhone 7, iPhone 8 og iPhone X, som du kan få fingrene i hos End. lige nu – endda til overraskende gode priser.

Off-White ”Cover” – iPhone 7/8

Øverst på listen finder vi dette super fede cover fra Off-White, der på humoristisk vis fanger den stil, som plejer at præge Virgil Ablohs tøj-designs. Det er klædt med meget passende ”COVER”-grafik, hvilket med garanti både vil tiltrække opmærksomhed fra folk der kender Off-White og de, der ikke gør.

Pris: DKK 485

Off-White ”Wing Off” – iPhone 7/8

Et andet bud på fra Off-White er dette lige så simple cover, der er klædt i sorte og hvide farver og det såkaldte ”Wing Off”-logo. De har samme pris som det foregående og efterlader ingen tvivl om, at telefonens ejermand er fan af Abloh (én af årets mest indflydelsesrige personligheder inden for fashion).

Pris: DKK 485

WTAPS – iPhone 7/8

Foretrækker du japansk design, kan du også finde dette cover fra WTAPS hos End. Det er simpelt og lader dig udtrykke din passion på elegant vis.

Pris: DKK 255

Marcelo Burlon “Snake camo” – iPhone 7/8

Italienske Marcelo Burlon (County of Milan) har også designet en række fede covers – ét af dem er dette, der er klædt med slanger og camo-mønster. Det er endda på tilbud lige nu.

Pris: DKK429 DKK255

Marcelo Burlon "Wings" – iPhone X

Er du så heldig at eje en iPhone X kan du I stedet overveje dette super fede cover fra Marcelo Burlon (County of Milan), der er klædt med designerens signatur-vinger. Coveret fås både i denne blå farve og adskillige andre.

Pris: DKK 485

Marcelo Burlon "Dogo" – iPhone X

Generelt har Marcelo Burlon et godt øje for iPhone-covers, og vi er især begejstrede for dette, der er klædt med en bidsk hund og ”COUNTY”-grafik.

Pris: DKK 485

KENZO "Eye" – iPhone X

Det ikoniske modehus KENZO er heller ikke bange for at udbrede nogle af deres klassiske designs til iPhone covers. Du kan eksempelvis købe denne med øje-grafik.

Pris: DKK 345

KENZO "Tiger" – iPhone X

… Og du kan købe dette Kenzo-cover med deres karakteristiske tiger-logo.

Pris: DKK 345

Hold øje med Couturism, og følg os på Facebook og Instagram for flere nyheder inden for streetwear, fashion, musik og mere.

Billede fra: HYPEBEAST