Forleden offentliggjorde Supreme deres nye FW17 kollektion, og til glæde for de mange fans af det superhypede mærke indebar det hele syv nye box logo hoodies.

Efterspørgslen på Supreme er rekordhøj lige nu, og især det ikoniske box logo designs kan skabe kilometerlange køer og trække millioner (ja, millioner) af håbefulde folk foran computerskærmen med forventninger om at købe. Som om det ikke var nok, er de såkaldte bots blev mere udbredte, hvilket alt sammen resulterer i, at box logos og andre eftertragtede Supreme-udgivelser bliver revet væk og udsolgt på få sekunder.

Vi ved, at der er en god chance for, at du også gerne vil have fingrene i en Supreme box logo hoodie, når den endnu en gang udkommer inden længe, og derfor har vi gjort det lidt nemmere for dig med denne guide.

Vær forberedt og målrettet

Som sagt er der rigtig mange om buddet, når Supreme sætter en box logo til salg, og hvis du gør dig forhåbninger om at være én af de heldige købere, så gælder det om at være inde i tingene. Først og fremmest bliver alle Supreme drops sat til salg en torsdag kl. 12:00 dansk tid. Lad dig ikke snyde af, at der står 11 am, da det er engelske og amerikanske tider. Sid derfor klar 5-10 minutter før med en browser åben på Supremes hjemmeside. En god ide er desuden at have vænnet sig til hjemmesiden på forhånd, så du ved præcist hvilke knapper du skal bruge for at få trøjen i kurven, tjekke ud og så videre. Derudover gælder det om at være målrettet – beslut dig på forhånd for præcis hvilken colorway og hvilken størrelse, du går efter, så du kan være hurtigere til at få den i kurven. Når klokken nærmer sig 12:00 kan du med fordel gå ind under sweatshirt-sektionen og begynde at opdatere din browser – dog ikke for mange gange, da du da risikerer at blive blokeret.

Gode forudsætninger

Et godt, råd som de fleste som regel overser eller undervurderer, er de tekniske forudsætninger. Når en box logo hoodie bliver sat til salg og udsolgt få sekunder efter, er det klart, at ting som internet- og computer-hastighed spiller en rolle. Har du dårligt internet derhjemme eller en sløv computer, kan det være en god ide at bruge nettet på skolen eller arbejdet, hvor hastigheden som regel er meget bedre og måske endda låne en computer af en bekendt, hvis du er meget ivrig. Når det så er sagt, handler det selvfølgelig også meget om fingersnilde – er du hurtig på tasterne og med musen, er dine chacer meget bedre.

Autofill

En god måde at blive endnu hurtigere på tasterne er med Supreme-fans’ bedste ven, Chrome Autofill. Autofill er et plugin til Chrome-browseren, der lader dig indtaste alle dine betalingsoplysninger meget hurtigere, så du kan skære adskillige sekunder af din check out-hastighed og optimere chancerne for at få fingrene i en box logo hoodie. Har du ikke allerede Autofill, kan du finde en YouTube-guide til det nedenfor.

Held og lykke

Med disse få tricks er dine chancer for at købe en Supreme box logo meget større, og de kan selvfølgelig også bruges ved andre efterspurgte Supreme releases, så som North Face-collabs, photo-tees og Nike-collabs. Dog skal det selvfølgelig siges, at der ingen garanti er, da det i høj grad også handler om held.

Hold øje med Couturism, så holder vi dig opdateret på denne sæsons Supreme drops, inklusiv de omtalte box logo hoodies.

Husk desuden at følge os på Instagram, hvor vi dagligt deler fashion- og streetwear nyheder, inspiration, og meget mere.