FIFA 18-udgivelsen nærmer sig med hastige skrift, og Christiano Ronaldo er dettes år frontfigur for det populære fodboldspil.

Christiano Ronaldo er et godt bud på verdens bedste fodboldspiller lige nu. Efter sidste års EM-triumf, der blev belønnet med Balon d’Or-trufæet og dette års La Liga- og Champions Legaue-titler er der ikke noget der kan stoppe den 31-årige portugiser. Nu har han så endnu en gang bevist, at han er årets fodboldspiller, efter at han har fået æren af at præge coveret på det helt nye FIFA 18.

De senere år har det ellers været Messi, der har været EA Sports ansigt ud af til, eftersom at han både var på coveret i 2013, 2014, 2015 og 2016 (Marco Reus afbrød dog den streak i 2017). Der har længe været debat om hvorvidt det er Ronaldo eller Messi, der fortjener at bære titlen som verdens bedste fodboldspiller, men i år og sidste år, er der vist ingen tvivl om, at portugiseren har været den bedste kandidat. Derfor er det også velfortjent, at netop han får sin helt egen særudgave af FIFA 18, nemlig ”FIFA 18: Ronaldo Edition”, der udkommer som limited edition, tre dage tidligere end normalt – d. 15. September, 2017.

Se Ronaldos udfolde sig i en imponerende lækker grafik i det nye FIFA 18 i videoen herunder og hop over på Coolshop og forudbestil spillet her.