Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

FC Barcelona og Thom Browne har indledt et nyt samarbejde, der skal sikre, at spillerne fra den spanske klub er godt klædt på til alle Champions League-kampe og udebanekampe i La Liga. 

Messi, Coutinho og co. kommer til at møde ekstra velklædte op til kampene i den nye sæson. Deres klub, FC Barcelona, har nemlig indledt et nyt samarbejde med New York-designeren, Thom Browne.

Reklamesøjler
Samarbejdet består i, at Thom Browne får lov at klæde FC Barcelonas spillere på før alle Champions League-kampe og udekampe i La Liga. Dermed kommer spillerne til at agere som levende (og super indflydelsesrige) reklamesøjler for designeren i tidsrummet fra de træder ud af spillebussen og ind i omklædningsrummet.

Grå jakkesæt
Til gengæld bliver spillerne, kvit og frit, klædt i nogle af de bedste jakkesæt, man kan få fingrene i lige nu. Thom Browne har især specialiseret sig i det grå jakkesæt, hvis proportioner han er kendt for at eksperimentere med. Eksempelvis var Lebron James og resten af Cleveland Cavaliers i sidste sæson klædt i grå Thom Browne-suits med shorts, løse slips og hoodies som mellemlag.

Ny trend
Netop dette ser faktisk ud til at have været inspirationen for det nye samarbejde mellem FC Barcelona og Thom Browne. Lebron James og resten af Cleveland Cavaliers trak nemlig enormt meget opmærksomhed med deres Thom Browne-outfits, og mon ikke designeren håber på samme opmærksomhed, når Messi og resten af Barcelona indleder næste sæson i selvsamme jakkesæt.

Hvad bliver det næste?
Aftalen mellem FC Barcelona og Thom Browne løber minimum indtil 2021, og indtil da er spørgsmålet blot hvilket samarbejde der bliver det næste – PSG og Saint Laurent? Juventus og Gucci?

Hold dig opdateret
Hold øje med Couturism, og følg os på Facebook og Instagram for flere nyheder inden for fashion, streetwear, trends og mere.

Billeder fra: Thom Browne (Instagram)