Fans af den prisvindende spilserie, Far Cry kan godt begynde at glæde sig. Ubisoft har nemlig udgivet release dato samt trailer til Far Cry 5, og det ser bestemt ikke ud til at skuffe.

Denne gang er Far Cry-serien vendt hjem til USA. Staten Montana for at være helt præcis. I de seneste udgivelser har serien ellers været langt ”hjemmefra” med Far Cry 4, der fandt sted i Himalaya og Far Cry Primal der var en tur tilbage i stenalderen. I Far Cry 5 er det et noget mere nutidigt og nært miljø, der udgør rammerne for spillets udskejelser. I traileren tages man nemlig en tur med til den stille by, Hope County, hvor en religiøs kultleder har fået storhedsvanvid og en syg ide om at frelse byens indbyggere – med vold og magt vel at mærke. Igen bliver det spillerens mål, som antagonist, at redde dagen ved at bekæmpe skurken med en kombination af kamp og snilde.

Igen vil spille finde sted i et open world-format fra et 1st person-perspektiv, hvor man skal gennemføre forskellige missioner og sidemissioner for at opgradere sin karakter og avancere gennem spillet. Fordi spillet ikke foregår et lige så tropisk eller eksotisk sted, som de foregående, vil der selvfølgelig være en del ændringer i form af nye dyr, nye baser, nye køretøjer osv. Ud fra traileren ser det ud til, at spille vil indeholde dyr som bjørne, hunde, pumaer, farmdyr og hjorte, som kan jages samt køretøjer som traktorer, trucks og helikoptere. Se selv traileren nedenfor for flere detaljer om spillet.

Ubisoft har meddelt, at Far Cry 5 udkommer d. 27. februar, 2018, så der er stadig lidt tid til. Indtil da kan du stille din spiltørst med vore oversigt over 10, spændende spil, som kommer her i 2017.