Kalenderen siger september, og det er officielt blevet efterår i Danmark. Det betyder, at dagene bliver kortere, temperaturerne begynder gradvist at falde, og sommergarderoben skal skiftes ud med en varmere én af slagsen. Mange betragter efteråret som den bedste årstid, fordi det er her man har mulighed for at lade sin stil komme til udtryk igennem flere lag, fede jakker og lignende. Vi er ganske enige og har derfor lavet 5 anbefalinger til essentials til din efterårsgarderobe, som du kan købe lige nu.

Raf Simons Ozweego II

Med efteråret kommer regn og slud, og det kan derfor være en god ide at skifte de sarte sommersneakers ud med nogle, der er mere mørke og robuste. Kan du style et par Raf Simons Ozweego er de et oplagt valg i denne udgave med sort læder.

The North Face 1990 Mountain Q Jacket

Takket være storstilede samarbejder med Supreme og Junya Watanabe samt Roadman-stilens indtog i Danmark er The North Face blevet et af de mest trendy mærker herhjemme. TNF er kendt for at levere høj kvalitet til billige penge, og det er derfor oplagt at købe en overgangsjakke derfra.

Stone Island Crew Knit

Det er hverken første eller sidste gang vi anbefaler Stone Island her på siden – det italienske mærke leverer høj kvalitet og nogle clean designs, som du kan bruge hver eneste dag. Vi anbefaler denne sweater til at holde på varmen i de kølige efterårsmåneder.

adidas Trackpants

Trackpants er altid komfortable og desuden super moderne lige nu – især med striber langs siden. Dette par fra adidas har samme udtryk som Kanyes Calabasas trackpants og står i kun 439 kr.

Wood Wood Hoodie

Efterårets nok vigtigste essential er en god hoodie. Hættetrøjen er så aktuel lige nu, at den kan bruges til stort set alle anledninger, og du går aldrig galt i byen med danske Wood Wood, der havet lavet denne simple, men letgenkendelige ”Romantic” hoodie.

SHOP ALLE DE NYESTE T-SHIRTS, SWEATSHIRTS, JEANS OG MEGET MERE HOS ENDCLOTHING.