Kendrick Lamar og TDE har netop releaset ’DAMN.’-merch i form af hoodies og longsleeves.

Kendrick Lamar er overalt i medierne i øjeblikket efter releaset af hans ekstremt vellykkede album, ’DAMN.’. Han har efterfølgende annonceret en ny tour, udgivet et par opsigtsvækkende musikvideoer samt stjålet al opmærksomhed ved et par live-optrædener ved Coachella. Nu har han desuden udgivet en lille håndfuld ’DAMN.’-merch, som består af to longsleeves i henholdsvis gul og sort og en hoodie i sort. Tøjet har taget tema efter netop Lamars Coachella-optræden, hvor han var iført et kung fu-kostume, hvilket har givet ham navnet, “Kung Fu Kenny”. Derudover er der selvfølgelig ’DAMN.’ printet på.

Lige siden Kanye West introducerede sit Yeezus-merch og band-t-shirts blev gjort trendy af Fear of God, har det været populært for musikere at udgive merch i forbindelse med deres albums eller turneer. Navne som Justin Bieber, Big Sean, The Weeknd, Rihanna osv. er hoppet med på vognen, og selvom det efterhånden føles som om, at fænomenet er ved at være malket nok, er Lamars nye ”DAMN.”-merch svært ikke at blive begejstret for.

Tøjet er indtil videre kun gjort tilgængeligt på TDE’s amerikanske hjemmeside, men mon ikke der kommer mere i forbindelse med den nye ’DAMN.’-Tour, der forhåbentligt også lægger vejen forbi Europa engang efter USA.