Med internettet er det i dag blevet nemmere end nogensinde at shoppe tøj og sko fra et hav af forskellige mærker hos en lang række forskellige webshops. Det er en god mulighed for at gå på jagt i de nyeste kollektioner fra ens yndlingsmærke og desuden opdage nye mærker, man ikke ellers ville have kendskab til. Men las os bare indse det – nogle gange er udvalget så stort og mulighederne så mange, at det godt kan være lidt svært at finde overskue det hele. Det kender vi alt for godt til her hos Couturism, og derfor har vi gjort arbejdet for dig denne gang og samlet de fem bedste køb fra END. lige nu.

Goscha Rubchinskiy Sweat Pant

Med sin unikke, post-sovjetiske stil tog Goscha Rubchinskiy hele modeverdenen med storm sidste år. I dag er det russiske mærke et af de mest hypede inden for streetwear, og blandt andet samarbejdet med adidas har været populært. Hvis du er hurtig, kan du nå at købe et par sweat pants med logo langs benet til at holde varmen i hen over efteråret.

Champion hoodie

Champion har, blandt andet takket være samarbejder med Off-White og Vetements, fået sig lidt af en renæssance og er et super hot brand inden for streetwear lige nu. Du kan få denne simple logo-hoodie lige nu, der også har det karakteristiske ”C” på ærmet.

Yeezy Season 4 Anorak

Der er også masser af gode tilbud I END.’s udsalgssektion, og blandt andet Kanye Wests’ Yeezy Season 4 kan lige nu fås til et scoop. Denne anorak er et godt bud på overgangsjakke med sit skarpe design og en clean farve.

Y-3 t-shirt

Der er noget over adidas’ langvarige samarbejde med den legendariske, designer fra Japan, Yohji Yamamoto, der gør, at det aldrig går af mod eller bliver kedeligt – heller ikke når det drejer sig om en simpel logo-t-shirt som denne, du lige nu kan få til lidt over 500 kr.

Acne Studios Oversized Hoodie

Er du på udkig efter en varm, oversized hoodie i god kvalitet, du kan bruge hele efteråret og vinteren, så er dette pragteksemplar af en hættetrøje fra Acne Studios oplagt. Med det ikoniske ”smiley”-logo på brystet, lange ærmer og en nedtronet farve går du ikke galt i byen.

SPAR OP TIL 70% PÅ SNEAKERS, T-SHIRTS, SWEATSHIRTS, JEANS OG MEGET MERE HOS ENDCLOTHING.