Dette års Coachella bliver livestreamet med 360-graders video, hvilket gør at du se kan kunstnere som Kendrick Lamar, Future, Travis Scott og Bon Iver live fra sofaen.

Coachella er uden tvivl en af årets største musikbegivenheder, især hvis man godt kan lide hip-hop og RnB og vel at mærke bor i USA. Festivalen tiltrækker nemlig nogle af de aller største kunstnere hvert år, men foregår i Californien og er således noget af et langskud for os danskere. Derfor er det heldigt, at alle de forskellige optrædener streames live på YouTube og endda med 360-graders video så det ”næsten” føles som om, du er der selv.

Årets Coachella har Kendrick Lamar, Radiohead og Lady Gaga som hovednavne, men de øvrige optrædener gemmer også på en masse lækkerier. Festivalen får nemlig også besøg af navne som Future, Bon Iver, Travis Scott, Lil Uzi Vert, Sampha, Gucci Mane, Schoolboy, KAYTRANADA og mange flere. Se hele lineup’et her.

Ud over at være en musikfestival er Coachella også en kunstfestival og er generelt kendt for en virkelig god atmosfære. Skulle du være så heldig at befinde dig i Californien eller omegn her i april, så koster en tredagesbillet godt 3000 kr. og ellers kan du som sagt følge festivalen via YouTube.