Et nyt Call Of Duty-spil er for gamere, det samme som et nyt Yeezy release er for sneakerheads, eller et nyt Supreme x The North Face samarbejder er for Streetwear entusiaster. Det er noget der giver genlyd og glæde hos alle, der interesserer sig for spil og third person shooters. Nu skal man ikke vente længe før man bliver forkælet, i et år hvor gamere allerede er blevet rigeligt forkælet allerede, da det nye Call of Duty World War II er blevet vist frem.

En officiel udgivelsesdato er givet og det bliver den 3. november. Det er relativt lang tid at vente, men man har dog muligheden for at komme med i den private beta, hvis man forudbestiller spillet. Der er ingen officiel dato for beta’en, men rækkefølgen bliver PS4, XBOX også kommer PC-beta’en til sidst.

Der er altid store forventninger til et spil som Call of Duty. Forventninger som vil være der på trods af de seneste par spil, på ingen måde har kunne formå at fastholde samme playerbase. Forventningerne og hypen bliver ikke mindre af at Glen Schofield, som er skaberen af Slegdehammer Games, der har udviklet spillet, har været ude og sige at det er det bedste spil han har arbejdet på i sine 26 år i branchen – av av av.

Call of Duty World War II’s campaign følger Ronald ”Red” Daniels og 1. infanteri division igennem nogle af 2. Verdenskrigs mest velkendte kampe, bl.a. normandiet og befrielsen af Paris. Det er selvfølgelig også vigtigt at nævne, at spillet har samme format, som third person shooter. Der kommer til at være en original og separat co-op campaign, hvor der ikke er lækket meget information. Men når alt kommer til alt, så betyder det mere content for os gamere, hvilket kun kan være en god ting.

Multiplayer-delen af spillet vil indeholde følgende elementer ifølge udgiverne, Activision: En narrativt drevet funktion, som vil bringe et nyt lag i det gamle hold-mod-hold format. En ny måde at ’Create-a-class’ på, som bliver kaldt ”divisions”, og så nok den største overraskelse – hovedkvarterer, som er en ny social-udvidelse, hvor man kan mødes og interagere med sine holdkammerater. Det kommer til at være i stil med diverse Battle Royale-spil, som Player Unknowns Battleground og H1Z1’s, hvor inden selve Team Deathmatchen begynder er man i kontakt med sine holdkammerater og man fjoller lidt rundt, mens man venter på at mappen og serveren er fuld.

Hvis du ikke kan vente på det nye Call of Duty, så kan du finde nogle af de fedeste spiludgivelser i 2017 her, og holde dig underholdt til den. 3. november, hvor Call of Duty showet for alvor går i gang.

Du kan finde traileren til spillet nedenfor.