Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Vi har dykket ned i Caliroots’ omfattende udsalgssektion og fundet 10 skjulte skatte, som du lige nu kan købe til en fordelagtig pris.  

YEEZY Trackpants

Leder du efter et par trackpants, som du kan style med dine Yeezy’s, så led ikke længere – Kanyes egen favorit, disse Yeezy Calabasas trackpants fra Yeezy Season 5, er nemlig sat helt ned til halv pris i samtlige størrelser hos Caliroots.

Pris: 1999 DKK / 1000 DKK

YEEZY Calabasas Sweatpants

Er du på udkig efter bukser, der er en smule varmere, og som kan bruges i både efterårs- og vintermånederne, kan du også få disse Calabasas Sweatpants. De er magen til de originale Calabasas trackpants, som var super hypede, men er udarbejdet i et andet stof, som gør, at de har en langt højere pris. Det er dog ikke noget problem, når de fås til halv pris. Husk, at YEEZY fitter stort.

Pris: 2099 DKK / 1050 DKK

YEEZY Sherpa Hoodie

Fra selvsamme mærke kan du også få denne fede sherpa hoodie – igen til halv pris – som er oplagt til de kommende efterårsmåneder. Den er nemlig foret med sherpa og et et elegant, mørkt design.

Pris: 3049 DKK / 1525 DKK

Champion Full Zip Sweatshirt

Foruden YEEZY kan du også finde tøj fra Champion i Caliroots udsalgssektion – eksempelvis denne simple og behagelige zip hoodie, som er genial til hverdagsbrug.

Pris: 499 DKK / 350 DKK

Sergio Tacchini Dallas Track Jacket

Det italienske kultmærke, Sergio Tacchini, som for nyligt samarbejde med Goscha Rubchinksiy, står bag denne Gucci-stribede track jacket, som vi er helt vilde med. Den er også at finde på tilbud hos Caliroots.

Pris: 749 DKK / 525 DKK

Sergio Tacchini Zion Hoodie

Alternativt kan du også få fingrene i denne sorte hoodie, også fra Sergio Tacchini, med det genkendelige, italienske logo på maven.

Pris: 599 DKK / 420 DKK

Halo Track Jacket

Steal alert! Ét af årets fedeste tracksuits, efter vores mening, er sat ned med hele 40% og kan lige nu fås til en samlet pris på 1140,-. Halo er dansk og laver tøj i enormt høj kvalitet, der både kan bruges til træning og hverdagsbrug. Vil du ikke have hele sættet, kan du nøjes med at købe jakken til 660,-.

Pris: 1099 DKK / 660 DKK

Halo Track Pant

Og du kan få bukserne til 440,-. Kan du ikke bestemme dig, anbefaler vi, at du køber bukserne, som går enormt godt med et par sneakers.

Pris: 799 DKK / 480 DKK

Wood Wood Han Long Sleeve Tee

Et andet dansk mærke, du kan finde i Caliroots’ udsalgssektion er Wood Wood. Det betyder blandt andet, at du kan få denne skarpe Han Long Sleeve Tee med WW-logo på brystet og tekst på ærmerne til en pris der er 40% nedsat.

Pris: 649 DKK / 390 DKK

adidas Originals by Alexander Wang Track Top

Sidst, men ikke mindst, kan du også finde dette geniale design fra adidas Originals’ samarbejde med designeren, Alexander Wang. Den passer perfekt til tidens tracksuit-trend og skiller sig ud med det omvendte Trefoil-logo, som Alexander Wang er kendt for at være den eneste, der nogensinde har fået lov at bruge.

Pris: 1999 DKK / 1000 DKK

Følg Couturism på Facebook og Instagram for flere nyheder, gode tilbud og mere inden for fashion og streetwear.